Vesikattopalvelu Nurmes on kattoremontteihin, korjausrakentamiseen, rakennuspeltitöihin sekä kattotarvikkeiden myyntiin erikoistunut toimija Ylä Pohjois-Karjalan alueella.

Kattosaneeraaminen on yrityksemme ydintoiminta-aluetta, mutta hyvin usein saneerauksen yhteydessä tehdään ja on järkevä tehdä erilaisia rakenteellisia parannuksia. Joskus projekti käsittää katon saneerauksen, julkisivun uudistamisen ikkunoiden vaihtoineen, yläpohjan lisäeristämisen ja rakennuspeltityöt. Lisäksi ammattitaitoiset timpurimme yhdessä luotettavien kumppanien kanssa urakoivat liiketilojen sisäremontteja ja tilojen uudelleen järjestelyjä.

Pitkän kokemuksen omaava ammattitaitoinen henkilökuntamme yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee jokaiseen kohteeseen laadukkaista materiaaleista teknisesti ja myöskin taloudellisesti parhaan ratkaisun.

Nordic Waterproofing pääomistajaksi 1.7.2022 (70 %)

Vesikattopalvelun yritykset Kajaani, Kuusamo ja Nurmes fuusioituivat yhdeksi yhtiöksi 1.1.2023. Toimipaikat jatkavat toimintaansa toimialueillaan palvellen asiakkaitaan entistä vahvempana ja laajemman palvelutarjoaman voimin.